Kad je riječ o čokoladi, otpor je uzaludan.


27. lis 2011.

pileća juha



sa griz-jetrenim knedlicama.








Knedlice radim onako odokativno.

Pofrižim malo  sitno nasjeckane kapule pa kad je gotova dodam malo usitnjenog češnjaka i peršina i odmah skinem s vatre.Pileću jetricu očistim od žilica i masnih komadića pa je izmiksam u pastu. Dodam jaje,ohlađenu  kapulu sa češnjakom i peršinom, malo prezle , griz,posolim i popaprim. Smjesu dobro izmiješam i pustim je malo odmoriti.Pomoću dvije žličice pravim knedlice pa ih stavljam u kipuću juhu da se kuhaju od 15-20 min.









Broj komentara: 5:

  1. Miriši do mene. Baš jedna zdrava krepka juhica za poželjeti!!!!

    OdgovoriIzbriši
  2. Krasno!!! - ne poznajem osobu koja ovo ne voli.

    OdgovoriIzbriši
  3. Predivna juhica, zdrava, fina i mirisna!

    OdgovoriIzbriši
  4. Ah joj,...ne pamtim kada sam zadnji puta jela jetrene knedle ali stvarno sam se sada odusevila jer moji ne vole jetricu a u pojedinim jelima iskosam i ne primjete ...
    ...morala bih i ja malo da se pozabavim ovim knedlicama ...

    lijepe su ti slike !!!

    OdgovoriIzbriši


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...