Kad je riječ o čokoladi, otpor je uzaludan.


22. lis 2011.

melanzane na sicilijanski


  

Evo kako Melanzana sprema melanzane. Dakle, melanzane narezati na ploške pa nožem površinski zarezati mrežu.Ploške prokuhati u slanoj vodi 3-4min.
Kuhati po par komada da se ne izlome pri vađenju.






Prokuhane stavljati na kuhinjski papir da upije višak vode.
Kad su hladne posipati tvrdim naribanim sirom(paškim,livanjskim i sl.),popapriti pa preklopiti.
i slagati u nauljenu tepsiju. 











 Posipati sa još malo sira pa preliti unaprijed 
spremljenom šalšom. Zapeći deset do petnaest min. na 200C. Posipati parmezanom i dobar tek.

  






Posted by Picasa

3 komentara:

  1. Mljac,mljac! Slike su prekrasne, recept za isprobati. Zapravo gladna sam od gledanja....au koliko je sati-ne idem jesti.

    OdgovoriIzbriši
  2. I ja ih najprije kuham...Tako ne upiju mnogo masnoce! Odlican prilog, mada moze i samo za lagan rucak.

    OdgovoriIzbriši


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...