Kad je riječ o čokoladi, otpor je uzaludan.


30. sij 2011.

namaz od čičvarde i ruža od maslaca





 Čičvardu koja se močila preko noći, kuhati u slanoj vodi .Pred kraj dodati krompira narezanog na kockice.
Kad je kuhano procijediti i pustiti da se ohladi( sačuvati malo vode od kuhanja).






Izmiksati u multipraktiku skupa sa maslinovim uljem, malo vode od kuhanja i  malo maslaca. Popapriti, dodati malo češnjaka i peršina. Meni je tako najbolji, bez puno začina.






 Poslužiti uz topli tost, svježi kruh ili kao ja ovaj put uz  krekere.





2 komentara:

  1. Koka moja patliđanasta,hoće li ovako biti uredu???
    Pozz,
    Tanja

    OdgovoriIzbriši
  2. Eeeee... to je to, tako triba biti.Šteta bi bila da cure nemogu viditi tvoje radove.
    Pozdrav.

    OdgovoriIzbriši


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...