sa griz-jetrenim knedlicama.
Knedlice radim onako odokativno.
Pofrižim malo sitno nasjeckane kapule pa kad je gotova dodam malo usitnjenog češnjaka i peršina i odmah skinem s vatre.Pileću jetricu očistim od žilica i masnih komadića pa je izmiksam u pastu. Dodam jaje,ohlađenu kapulu sa češnjakom i peršinom, malo prezle , griz,posolim i popaprim. Smjesu dobro izmiješam i pustim je malo odmoriti.Pomoću dvije žličice pravim knedlice pa ih stavljam u kipuću juhu da se kuhaju od 15-20 min.
Miriši do mene. Baš jedna zdrava krepka juhica za poželjeti!!!!
OdgovoriIzbrišiKrasno!!! - ne poznajem osobu koja ovo ne voli.
OdgovoriIzbrišiPredivna juhica, zdrava, fina i mirisna!
OdgovoriIzbrišiHvala, drage moje....
OdgovoriIzbrišiAh joj,...ne pamtim kada sam zadnji puta jela jetrene knedle ali stvarno sam se sada odusevila jer moji ne vole jetricu a u pojedinim jelima iskosam i ne primjete ...
OdgovoriIzbriši...morala bih i ja malo da se pozabavim ovim knedlicama ...
lijepe su ti slike !!!