sa domaćom marmeladom od maraške.
Za biskvit:
6 jaja
6 žlica šećera
1 vanilin šećer
6 žlica brašna
Odvojiti žumanjca od bjelanjaca
U žumanjca dodati 5 žlica šećera i vanilin šećer. Miksati dok se sav šećer ne rastopi.
U bjelanjca dodati 1 žlicu šećera pa miksati u čvrsti snijeg. U smjesu od žumanjaca dodati brašno i snijeg pa lagano potkopavajući izmješati da ostane pjenasto.
Izmješanu smjesu izliti u veliku tepsiju obloženu papirom za pečenje. Peći u ugrijanoj pećnici na 170C oko 30 min. Pečeni biskvit zarolati skupa sa papirom na kojem se pekao pa pustiti da se ohladi. Hladan biskvit odlijepiti od papira, premazati nadjevom po želji pa zarolati.
Idem se upucati.Ne mogu ovo više trpiti!
OdgovoriIzbrišiNemoj se ti draga moja ljutiti, tribala si samo reći da nevoliš kolače i ja ih više neću ni peći a pogotovo ne "blogirati", hahahahahahh.......
OdgovoriIzbrišipozdrav.
wow, kak dobro izgleda
OdgovoriIzbrišiSlatko, slatko:)))njam, volim slatko
OdgovoriIzbriši¡Tiene que estar todo buenísimo! Usaré el traductor de google para saber los ingredientes.
OdgovoriIzbrišiGracias por esos platos.
Saludos
Gracias a tí. Tú también estás entre mis favoritos.
OdgovoriIzbrišiBesos.
no baš dobro da sam 2 sata vrtila pedale... sad idem nadoknadit kalorije. a ne bi da nisam spazila i ovaj tvoj blogec :))) izgleda PRE fino :)))
OdgovoriIzbrišiHvala drage moje, malo sam zapustila ovaj blog u zadnje vrime pa ću to morati popraviti...
OdgovoriIzbrišiPozdrav.
E kada je s domaćom marmeladom
OdgovoriIzbrišine može ne biti fino..;)
Odličan i jednostavan recept, pusa!
Your pictures o these yummies look like they are straight out of a magazine!
OdgovoriIzbrišiO, ala ću da uživam kad pripremim ovako nešto, bravo draga!
OdgovoriIzbrišiTiene un aspecto inmejorable.
OdgovoriIzbrišiBss.
Oho..hvala vam drage moje..
OdgovoriIzbrišiLipo i slatko izgleda!
OdgovoriIzbrišiSigurno je ukusna:)
OdgovoriIzbrišilecker :)
OdgovoriIzbriši